U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verzorgde hoekwoning gelegen in Heestert mét uitweg - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een ruime woning met tuin met perfecte oriëntatie in het prachtige Heestert? Met alle faciliteiten in de nabijheid beschikt deze woning over een unieke ligging.

De woning beschikt over heel wat mooie ruimtes. Via de inkomhal kom je terecht in de lichtrijke, polyvalente kamer. Deze kan gebruikt worden als extra bergruimte.

Aansluitend bevindt zich een bijkeuken met veel mogelijkheden. Er is ook een praktische keuken die volledig geïnstalleerd is.
Via de keuken heb je toegang tot de ruime leefkamer met zicht op de prachtige tuin. Door de aanwezigheid van de vele raampartijen is het hier dan ook heerlijk vertoeven door het natuurlijk lichtinval.

Verder beschikt de woning over heel wat kamers. Op de eerste verdieping heb je een 4-tal kamers + badkamer. Zowel bureaukamers als ruime slaapkamers, tot 22 m², zijn aanwezig! De badkamer beschikt zowel over een douchecel als ligbad met wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zolderruimte van 75 m² die te bereiken is via een vaste trap. Aan ruimtes dus geen gebrek!

Tot slot spreekt de tuin voor zich. Met een optimale ligging naar het zuiden toe kan je hier heerlijk vertoeven. Via een zij-uitweg kan je ook makkelijk de tuin bereiken, wat een extra troef is aan deze woning.

Extra troef: gunstige energiescore (EPC) - energiebesparende woning!

Extra pluspunt: mogelijkheid tot huur van aanpalende garagebox.

Interesse? Contacteer ons snel voor een afspraak.

EPC: 314 kWh/m² jaar - UC: 20220517-0002589342-RES-2
(Ref.: CV/22052/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida