U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

PERFECTE CHARMANTE GEZINSWONING OP TOPLOCATIE - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

In een aangename buurt waar gezelligheid troef is, tref je deze halfopen bebouwing in Heestert (Zwevegem). Door zijn ideale ligging (nabij winkels, scholen, verbindingswegen, …) kan deze eigendom uitgroeien tot een uitstekende gezinswoning!

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Zeer lichtrijke leefruimte
- 3 ruime slaapkamers
- Halfopen bebouwing met prachtig verzicht
- Meer info... lees verder!!

Indeling: In de ruime inkomhal vinden we het gastentoilet. Naast de inkomhal bevindt zich de toegang naar de vernieuwde aangename en lichtrijke leefruimte die voorzien is van een gezellige gashaard. Naast de leefruimte is er aansluitend de vernieuwde geïnstalleerde keuken. Verder is er de toegang tot de ruime garageruimte/opbergruimte en wasplaats.

Deze vastgoedtopper is voorzien van 3 ruime slaapkamers en geïnstalleerde badkamer op het eerste verdiep. Via het eerste verdiep heb je toegang tot de ruime geïsoleerde zolder.

Nood aan een gezellige buitenruimte? Deze woning is hierop perfect voorzien! Zo beschikt deze woning over een zuidgeoriënteerde tuin waar het héérlijk vertoeven is. Achteraan de tuin is er natuur met verzicht.

Heeft u ook behoefte aan voldoende parkeerplaats? In deze vastgoedtopper hebben we een ruime inpandige garage met privé-oprit waar plaats is voor minstens 2 wagens. Daarnaast is er nog heel wat parkeermogelijkheid in de straat.

TROEVEN: instapklaar, energiezuinig en regenput aanwezig!

Heeft deze woning uw hart veroverd? Vraag dan snel een bezoek aan en kom een kijkje nemen!

EPC: 213,00 kWh/m² - UC: 2997753
REF: CV/23125/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida