U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

CHARMANTE WONING MET LANDELIJK VERZICHT - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze moderne – tijdloze - woning gelegen in de landelijke deelgemeente Heestert (Zwevegem) betreft werkelijk een pareltje en staat op een perceel van maar liefst 600,00 m² met landelijke verzichten. De niet alledaagse indeling is verrassend!

De woning bestaat uit een knappe inkomhal met vestiaire en gastentoilet die toegang geeft naar de lichtrijke woonkamer met leefkeuken die volledig geïnstalleerd is. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven door het vele lichtinval met reeds vernieuwde raamwerken. Deze ruimte is surplus volledig opgedaan met inmaakkasten en open haard.

Aansluitend bevindt zich een 2de leefruimte die op heden ingedeeld is als extra eetplaats met zicht op de prachtige tuin met aanpalend de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

De verdieping omvat 2 ruime slaapkamers van 30,55 m² (met dressing) en 19 m². Hier zijn extra mogelijkheden tot extra badkamer en slaapkamer op de bovenverdieping mits het voorzien van een uitbouw. Plannen zijn beschikbaar.

Het aangelegd – zongericht - terras maakt het héérlijk vertoeven in de aangelegde tuin.

Tot slot nog een extra berging aanpalend de woning maakt deze eigendom compleet! Aan ruimtes dus geen gebrek!

Voor de woning is er nog de schitterende aangelegde oprit waar er nog parkeerruimte is voor 5 à 6 wagens op eigen terrein, afgesloten met automatische toegangspoort.

VASTGOEDTOPPER!

EPC 591 kWh/m² UC 2169384
(Ref.SD/24083/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida