U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

KLOEKE VILLA OP TOPLOCATIE - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Fantastische grote woning op een ruim perceel in Heestert (Zwevegem), vlakbij alle nodige voorzieningen (bakker, slager, winkels,...). Deze kloeke villa werd prima onderhouden en biedt opvallend veel woon- en opbergruimte door zijn slimme indeling.

Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Geweldige woon- en leefruimte (38 m²!) die van veel licht genieten door de grote raampartijen. Geïnstalleerde leefkeuken met aparte eetplaats met zicht op de tuin.

Via de inkomhal heb je ook directe toegang tot de charmante nachthal op het gelijkvloers, waar zich vier ruime kamers bevinden (9,50 m² & 13,20 m² & 9,50 m² & 14,50 m²). Verder omvat de nachthal nog een badkamer die voorzien is van een wastafel en ligbad en achterliggend een praktische wasplaats.

Aangenaam vertoeven kan achteraan de woning in de lichtrijke veranda met zicht op de zalige tuin die zonovergoten is op een totale perceeloppervlakte van maar liefst 1.154 m²!

De achterliggende garage biedt plaats voor een grote wagen met heel wat extra opbergruimtes.

Voor de woning treft er zich nog een langgerekte oprit op eigen terrein, met daarnaast nog extra parkeerruimte vlak bij de woning.

Tot slot is deze villa volledig overzolderd waar je 1001 mogelijkheden hebt tot extra slaapkamers.

Extra troef: elektriciteit conform het AREI

BOEK SNEL JOUW AFSPRAAK!

EPC: 545 kWh/m² - UC: 2186677
Ref: SD/24086/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida