U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

PERFECTE CHARMANTE GEZINSWONING OP TOPLOCATIE - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

In een aangename buurt waar gezelligheid troef is, tref je deze open bebouwing in Heestert (Zwevegem). Door zijn ideale ligging (nabij winkels, scholen, verbindingswegen, …) kan deze eigendom uitgroeien tot een uitstekende gezinswoning!

Indeling: ruime inkomhal met gastentoilet nodigt ons meteen uit in deze vastgoedtopper met directe toegang tot alle verschillende leefruimtes. Te beginnen met de aangename en lichtrijke woonkamer met zicht op de prachtige tuin. Aansluitend is er de geïnstalleerde keuken met extra praktische opbergruimte die toegang geeft tot de tuin. Deze woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas via recente condensatieketel.

Deze vastgoedtopper is voorzien van 3 hele ruime slaapkamers en een op te frissen badkamer voorzien van ligbad, douchecel en wastafel op het eerste verdiep. Via het zolderluik heb je toegang tot de praktische geïsoleerde zolder.

Nood aan een gezellige buitenruimte? Deze woning is hierop perfect voorzien! Zo beschikt deze woning over een zonovergoten tuin met meerdere aangename terrassen waar het héérlijk vertoeven is.

Heeft u ook behoefte aan voldoende parkeerplaats? In deze vastgoedtopper hebben we een ruime inpandige garage met privé-oprit waar plaats is voor minstens 3-4 wagens. Daarnaast is er nog heel wat parkeermogelijkheid in de straat.

Heeft deze woning uw hart veroverd? Vraag dan snel een bezoek aan en kom een kijkje nemen!

EPC: 214 kWh/m² - UC: 3279293
SD/24124/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida