U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Toffe energiezuinige woning in rustige buurt - 8587 Helchin

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze jonge woning is volledige instapklaar en beschikt over uitstekende technische kenmerken. Hoogrendementsglas, geïsoleerde daken, geïsoleerde spouwmuren zorgen voor een puike energiewaarde en een laag verbruik.

Prachtige ligging in een kleinschalige wijk tussen de landbouwvelden. Vlotte verbinding naar Avelgem of het centrum van Spiere-Helkijn.



Indeling: inkomhal met gemoderniseerd gastentoilet. Ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een groot gasfornuis. De handige berging voor extra koelkast/diepvries en stockage ligt handig naast deze keuken. Op de verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, alsook aparte wasberging en badkamer met twee lavabo's. De zolderverdieping is daarnaast ook ingericht als derde en zelfs vierde slaapkamer. Aan berging geen gebrek in de daarvoor voorzien zolderruimte.

Onderhoudsvriendelijke tuin met aangelegd terras. Bij de woning hoort ook een ruime garage met opbergplaats - mogelijkheid tot inrichten tweede parkeerplaats hoewel er voldoende parkeerplaats voorzien is voor de woning.



Toppertje voor wie geen verbouwingen wenst te doen én rustig wenst te wonen!



EPC: 183 kWh/m² - UC: 2102694

Ref: CV/18094/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida