U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime woning met atelier - 8531 Hulste

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Wie op zoek is naar ruimte zal zeker versteld staan door deze woonst. Het pand is vrij rustig gelegen, doch vlakbij het centrum van Hulste. Het alhier verkochte goed bestaat niet enkel uit een gezinswoning maar omvat tevens een atelier in twee verdiepingen met een totale oppervlakte van 150,00 m².

Indeling: Via de inkomhal betreedt men de ruime woonkamer. De vele raampartijen (reeds vernieuwd) zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht gedurende de dag. De woning beschikt over een open keuken waardoor een waar ruimtegevoel gecreëerd wordt. De woonst is volledig onderkelderd en beschikt daarbij over een garage (2 wagens) die bereikbaar is langs zijkant van het perceel.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. De woning biedt tevens voldoende stockagemogelijkheden dankzij de praktische zolder die voor handen is.

Achteraan het perceel beschikt de woning bovendien over een ruim atelier van maar liefst 150 m² verdeeld over twee verdiepingen, deze werkruimte is apart toegankelijk en is van een garagepoort voorzien. Het atelier wordt momenteel verhuurd.

EPC: 576 kWh/m² - UC: 2208223

Ref.: YP/20066/KTerug naar boven
Sluit menu Resida