U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Rustig gelegen woning met 4 slaapkamers en garage! - 8531 Hulste

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Ruime te renoveren woning zoekt nieuwe eigenaars! Gelegen nabij slager, bakker, scholen, sportfaciliteiten,.... TOPLOCATIE!

PLUSPUNTEN aan deze vastgoedtopper:
- Grote tuin
- 4 ruime slaapkamers
- Ruime garage
- Betonnen gewelven ( stevige woning)
- Meer info... lees verder!!

Gelijkvloers met inkom én gastentoilet, lichtrijke woonkamer met salon en eetplaats, aansluitend te renoveren keukenruimte, verandagedeelte én wasruimte. Regenwater en putwater voorzien!

1e verdiep: nachthal, 4 zéér ruime slaapkamers en badkamer voorzien van wastafel, combinatie bad/douche en toilet. Er is ook een ruime zolder aanwezig!

Ruime garage voor wagen/fietsen/ opbergruimte met nodige technische voorzieningen. Kelder als extra opbergruimte voorzien!

Als kers op de taart geniet deze ruime woning van een zonovergoten groene tuin op een zeer rustige locatie nabij de dorpskern van Hulste!

EPC: 502 kWh/(m² jaar) UC: 20230711-0002942015-RES-1
REF: TM/24018/k

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida