U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

AF TE BREKEN ALLEENSTAANDE EIGENDOM MET WEILAND - 8581 Kerkhove

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op TOPLOCATIE (met prachtig landelijk uitzicht rondom, zicht op de Oude Kwaremont + Tiegemberg en omarmt van een privébos) is deze af te breken alleenstaande eigendom met achterliggende weiland gelegen op een ruim perceel van 3.878 m2 in Kerkhove (Avelgem).

De woning is onderkelderd en beschikt over een woonkamer met eet- en zithoek. Naast de woonkamer is er de gesloten keuken met een extra bergruimte en badkamer. De woning is voorzien van drie volwaardige slaapkamers en extra opbergruimte. Surplus is er de toegang tot de zolderruimte via een zolderluik.

Achter de woning bevindt zich een ruime garageruimte van maar liefst 70 m² met extra zolderruimte. Dit biedt de extra mogelijkheid tot het creëren van een werkplaats of hobbyruimte. Eenmaal buiten worden we overstelpt door rust en groen. Het is er dan ook heerlijk vertoeven in de zonnige tuin prachtige verzichten rondom.

Er zijn heel wat mogelijkheden om van deze topper een pareltje van te maken:

Het perceel is gelegen in woongebied met landelijk karakter (eerste 50 m met straatbreedte van ca. 26 m) waar je de mogelijkheid hebt tot de bouw van een vrijstaande woning om het landelijk karakter en de openheid te bewaren. Een concrete schets kan altijd voorgelegd worden bij intern overleg omgeving.

Op zoek naar een alleenstaande woning op unieke locatie met enorm veel potentieel? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog jouw bezoek aan!

EPC: 1.267,00 kWh/m² - UC: 3066044
REF: SD/241016/K

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida