U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Te renoveren gezinswoning met 1001 mogelijkheden - 9690 Kluisbergen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze te renoveren woning is gelegen op een boogscheut van het centrum in Berchem (Kluisbergen). Dankzij de centrale ligging geniet de bewoner van een vlotte bereikbaarheid en de aanwezigheid van belangrijke voorzieningen op wandelafstand.

Indeling: inkomhal, lichtrijke woonkamer met aanpalend de keuken die geïnstalleerd is, praktische droge kelderberging en een achterliggende badkamer met de nodige praktische opbergruimtes.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers met toegang tot de praktische zolderruimte waar je meerdere mogelijkheden hebt.

Wie op zoek is naar een leuke en onderhoudsvriendelijke buitenruimte zal aangenaam verrast zijn. De buitenruimte is zuidoost georiënteerd en men kan er quasi de hele dag van de zon genieten.

Benieuwd naar deze woning? Vraag snel jouw bezoek aan.

EPC 911,00 kWh/m2 UC 2388612
(Ref.SD/24003/K)

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida