U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Fantastische licht af te werken halfopen bebouwing - 8500 Kortrijk

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Christophe en Sofie kochten deze leuke woning aan in 2003. Doorheen de jaren werden heel wat vernieuwingen uitgevoerd en werd er een volledige uitbouw aan de woning gekoppeld. Christophe en Sofie brachten meer dan 15 fantastische jaren door in deze woning maar vinden dat het nu tijd is voor iets nieuws.

De woning is centraal gelegen op wandelafstand van het treinstation en het historische stadscentrum van Kortrijk maar geniet een zeer goede verbinding met snelwegen (E17 en R8) en invalswegen. Bovendien zijn quasi alle voorzieningen op wandelafstand terug te vinden (Mobiscore: 8,9/10).

De gelijkvloerse verdieping bevat de inkomhal met toegang tot de ruime woonkamer met op maat gemaakte kasten en de open keuken, volledig aangebouwd in 2012. De grote raampartijen zorgen voor extra lichtinval en bieden zicht op de zéér aangename tuin van 245 m². Op de benedenverdieping is tevens één grote slaapkamer met dressing voorzien en de badkamer met ligbad en douche. Daarnaast is er een aparte bureauruimte voorzien vooraan in de woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, steeds voorzien van rolluiken. Ook op de zolderverdieping is een extra 4e kamer voorzien en de zolderruimte.

Ten slotte bevat de woning een praktische kelder.

Altijd al gedroomd van een gerenoveerde woning? Aarzel niet!

EPC: 278 kWh/m² - UC: 2188266

(Ref.: YP/19093/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida