Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Stevige halfopen woning met veel mogelijkheden

Deze kloeke woning bevindt zich op wandelafstand van het levendige centrum van Kuurne. Mits renovatie kan deze parel de ideale gezinswoning vormen!

Indeling
Via de zeer ruime inkomhal begeeft u zich enerzijds naar de erg lichtrijke leefruimte met veel raampartijen en anderzijds naar de keuken met toegang tot de overdekte koer die kan omgevormd worden tot een zalig terras. Achteraan de woning is er ruimte voorzien om de badkamer te installeren alsook het apart toilet. Beneden treffen we verder ook de trap aan naar de erg ruime en volledig droge kelder.

De eerste verdieping is uitgerust met 3 toffe, ruime slaapkamers en beschikt bovendien reeds over een vaste trap naar de zolder waar nog een vierde slaapkamer kan ondergebracht worden. Deze laatste beschikt reeds over een onderdak en verkeert in zeer goede staat.

Tenslotte is er nog de zuidgerichte tuin met garage welke bereikt kan worden via de oprit naast de woning.

Op zoek naar een ruime woning die nog naar eigen smaak kan ingericht worden? Aarzel niet om een bezoek te brengen aan deze woning!

EPC: 660 kWh/m² - UC: 2073262

(Ref: YP/19039/K)


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida