U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29649 La Cala De Mijas

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Magnifieke villa’s op het bekende La Cala Golf Resort en vlakbij de mooie stranden van La Cala de Mijas

La Finca de la Cala heeft een centrale positie, met name 20 minuten van Marbella, 25 minutes van Puerto Banús en 30 minuten van Malaga airport.
Tevens vlakbij enkele van de mooiste stranden en grotten van de Costa del Sol, waaronder de pine groves en duinen van Artola Natuurreservaat, de charmante haven van Cabopino en de glamoureuze beach clubs van La Cabane en Nikki Beach.

Prijs vanaf €690.000

Een van de meest opvallende kenmerken van het ontwerp van de villa's zijn de grote ramen voor maximale lichtinval en ruimte. In de open woonkamer lopen de ramen van de vloer tot aan het plafond, en in bijna alle villa's openen en trekken de ramen in de muren. Deze transformatie verenigt de leefruimte van het interieur en exterieur naadloos, zodat eigenaren optimaal kunnen genieten van het unieke micro-klimaat dat Marbella het hele jaar door te bieden heeft.
U kunt kiezen uit 3, 4, 5 of 6 slaapkamers villa layouts met privé zwembad. Elke woning heeft een privé tuin op een terrein variërend van 1.120 m2 tot 1.941 m2, de bewoonbare oppervlaktes gaan van 206 tot 259 m2 en de terrassen variëren van 171 tot 195 m2.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. ??????Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.??????Terug naar boven
Sluit menu Resida