U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare woning met private, zuidgerichte tuin - 8860 Lendelede

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze gerenoveerde woning is gelegen in hartje Lendelede, in een rustige woonwijk. Door zijn centrale ligging zijn alle nuttige winkels en faciliteiten op korte afstand.

Indeling: inkomhal met ingemaakte vestiairekast en gastentoilet. De woon- en eetkamer zijn supergezellig afgewerkt met een volle parketvloer en gezellige houtkachel. De grote leefkeuken is een echte topper en geniet van veel licht door de grote raampartijen en het schuifraam naar de tuin. Deze keuken met ontbijthoek is volledig geïnstalleerd en biedt tevens ruimte voor het plaatsen van een bureau. De gelijkvloerse badkamer beschikt over een ligbad en lavabomeubel. Er is tevens een praktische wasberging voor handen.
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer met douche en wastafel. De zolderruimte is toegankelijk per vaste trap leent zich perfect om een vierde slaapkamer in te richten.

Parkeerplaats is ruim voorzien in de garage met automatische poort, alsook private oprit.
De tuin is door zijn zuidgerichte oriëntatie een echte klasbak en beschikt over verschillende terrassen en aangename vijver.

Ingemaakte kasten vormen een rode draad doorheen deze woning - zowel in de slaapkamer, hal, nachthal en badkamer zijn deze voorzien.

Ref: YP/19024/K
EPC: 513 kWh/m² - UC: 1759997 (EPC van voor vernieuwen ramen)



Terug naar boven
Sluit menu Resida