U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29691 Manilva

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Villa's met een moderne en frisse uitstraling.

Het ontwerp van deze villa's is modern en fris. De horizontale lijnen, parallel aan de zee, creëren een simetrische vorm, terwijl de verticale lijnen die simulatie doorbreken en beweging geven aan de villa. Deze ruime Costa del Sol-villa heeft 2 verdiepingen en wordt gebouwd met alleen de beste materialen.

Prijs vanaf 495.000 euro

De plafonds van de eerste verdieping bedekken subtiel het terras dat door alle slaapkamers wordt gedeeld, waardoor het licht gemakkelijk binnenkomt volgens de tijd van de dag en het seizoen. De villa is ontworpen om de binnen-buiten stroming die zo essentieel is voor het tropische leven te maximaliseren.
Het open ontwerp accentueert de relatie tussen buitenkant en interieur, waardoor een uniek geheel ontstaat harmonieuze ruimte. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een luxe on-suite badkamer.

Het interieur van het huis is ontworpen om vloeiend en continu te zijn. Ontworpen met verschillende woonzones voor dag en middaglicht afhankelijk van de blootstelling aan de zon. Onze interne interieurontwerpers zullen met u samenwerken om de beste keuzes in meubels en afwerkingen te vinden

Deze villa's zijn strategisch gelegen in de Costa del Sol, vlakbij verschillende havens: Duquesa, Estepona en Puerto Banus. U zult allerlei soorten diensten en voorzieningen vinden, zoals restaurants, internationale scholen, polo en golf notulen. Deze villa's zijn gemaakt om comfortabel te leven, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en op loopafstand naar het strand.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida