U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29691 Manilva

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Moderne villa met spectaculaire zeezichten.

Een moderne villa met een spectaculair uitzicht op zee vanuit elke hoek van het huis. Ontworpen en ingesteld op 2 niveaus, met ramen van vloer tot plafond die licht toelaten om het interieur binnen te komen en die door de architectuur en de indeling tegen de zon worden beschermd. Met een locatie op het zuidoosten en parallel aan het strand, zal deze prachtige villa, net als al onze villa's, het energiecertificaat A hebben.

De villa heeft 4 badkamers en 4 slaapkamers, allemaal met uitzicht op de Middellandse Zee en toegang tot terrassen.
Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ??ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben. Geniet van deze nieuwe, kenmerkende mediterrane hedendaagse levensstijl.

De trap komt uit het zwembad en verbindt de rest van het huis op een natuurlijke en biologische manier. Het interieur van het huis is ontworpen om vloeiend en continu te zijn. Ontworpen met verschillende woonzones voor dag en middaglicht afhankelijk van de blootstelling aan de zon.


Deze villa is strategisch gelegen aan de Costa del Sol vlakbij verschillende havens: Sotogrande, Duquesa en Estepona. Je zult alles vinden soorten diensten zoals restaurants, internationale scholen, polo en golf binnen enkele minuten. Uw nieuwe huis is gemaakt om comfortabel te leven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en op korte afstand van het strand.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida