U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtig schakelwoning vlakbij van Marbella - 29602 Marbella (29602)

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Bij La Finca de Marbella 2 breiden we het succes van La Finca de Marbella uit met 35 nieuw ontworpen individuele villa's en introduceren we een nieuw concept van zeer ruime luxe schakelwoningen: La Encina.

Deze ruime en lichte moderne woningen zullen worden geleverd met dezelfde luxe kwaliteiten en eersteklas afwerking als hun naburige La Finca villa's. Een ultramoderne buitenkant met een ruim open interieur op vier niveaus, bekroond met een prachtig dakterras en een eigen zwembad. Gelegen in een schilderachtige natuurlijke omgeving dicht bij alles wat Marbella te bieden heeft, met twee gemeenschappelijke zwembaden, 24-uurs beveiliging en een clubhuis met een overdekt zwembad en een spa voor het exclusieve gebruik van La Finca de Marbella bewoners.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. ??????Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.??????Terug naar boven
Sluit menu Resida