U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verder af te werken woning met zonnige tuin in Marke - 8510 Marke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een verzorgde, rustig gelegen woning in een gezellige buurt in Marke? Met alle faciliteiten in de nabijheid beschikt deze woning over een unieke ligging.

De woning beschikt over heel wat mooie ruimtes. Via de inkomhal kom je terecht in de lichtrijke, gezellige woonkamer die zorgt voor een gezellig wooncomfort met zicht op de zuid-gerichte tuin. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven.

Aansluitend bevindt zich de ruime, open keuken die volledig geïnstalleerd is met toegang tot de badkamer. Via de keuken heb je ook toegang naar de wasruimte en buitenruimte.

Verder beschikt de woning over heel wat kamers. Op de eerste verdieping heb je een 4-tal kamers. Zowel opbergruimtes als ruime slaapkamers, tot 12 m², zijn aanwezig!

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zolderruimte van maar liefst 38 m², die momenteel deels gebruikt wordt als hobbyruimte. Aan ruimtes dus geen gebrek!

Tot slot spreekt de tuin voor zich. Met een optimale ligging naar het zuiden toe kan je hier heerlijk vertoeven. Via een zij-uitweg kan je ook makkelijk de tuin bereiken, wat een extra troef is aan deze woning.

Extra troef: gunstige energiescore (EPC) - energiebesparende woning!

Interesse? Contacteer ons snel voor een afspraak op woensdag 14/09.

EPC: 284 kWh/m² jaar - UC: 20220808-0002652491-RES-1
(Ref.: SD/22094/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida