U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

UITZONDERLIJKE VILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING - 8510 Marke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze moderne – tijdloze - villa, rustig gelegen in het landelijke Marke (Kortrijk) betreft werkelijk het neusje van de zalm. Op een perceel van 719,00 m², beschikt deze woning werkelijk omtrent de titel van een VASTGOEDTOPPER.

Ruime inkomhal met gastentoilet, lichtrijke & sfeervolle woonkamer en gezellig salon met gashaard. Fantastisch volledig recent geïnstalleerde trendy keuken, vernieuwde badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet die toegang geeft tot de eerste slaapkamer (13,18 m²) op het gelijkvloers.

De eerste verdieping omvat hal met heel wat opbergruimte. Twee grote slaapkamers, tot maar liefst 17 m², zijn ter beschikking. Via de slaapkamer heb je toegang tot de praktische zolderruimte boven de woonkamer.

De recent aangelegde – zongerichte - terrassen maken het heerlijk vertoeven in de aangelegde tuin.

Naastliggend de woning tref je nog een schitterende berging (fietsen, ...). Daarnaast is er nog parkeerruimte voor 2 à 3 wagens op eigen terrein.

Als kers op de taart geniet deze vastgoedtopper nog van een inpandige garageruimte en wasruimte van maar liefst 30,56m²! Ook heb je toegang tot de droge kelderberging. Een zee van ruimte dus in deze unieke woning ...

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, energiezuinig en regenput aanwezig!

Ben je op zoek naar een woning die volledig afgewerkt is? Deze hippe, luxueuze instapklare woning kan je bezoeken op vrijdag 9 en zaterdag 10 december ...

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN VOOR DEZE WONING!

EPC: 193,00 kWh/(m² jaar) UC: 20221108-0002720084-RES-1
(REF: SD/22141/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida