U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

RUIME, KLASSEVOLLE EN ENERGIEZUINIGE WONING - 8510 Marke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Ben je op zoek naar een goed onderhouden recente woning (bouwjaar 1999 - doorheen de jaren up-to-date behouden) die volledig afgewerkt is? Deze hippe instapklare woning is rustig gelegen in Marke (Kortrijk) op toplocatie vlakbij scholen, winkels, openbaar vervoer, invalswegen, ...

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Zeer lichtrijke woning
- Gunstig EPC-score = energiezuinige woning
- Meer info... lees verder!!

Gelijkvloers met inkom met gastentoilet - recent vernieuwde lichtrijke woonkamer met salon en eetplaats, aansluitend magnifiek ingerichte aparte keuken met zicht op de tuin. Het woongedeelte is afgewerkt met parket. Aangenaam vertoeven dus!

1e verdiep: nachthal, 3 afgewerkte ruime slaapkamers en ingerichte badkamer met dubbele wastafel, instapdouche, instapdouche met apart toilet.

Ruime garage - met vernieuwde sectionale poort - voor wagen/ fietsen / opbergruimte en (was)berging met alle technische voorzieningen en extra douche voorzien.

Als kers op de taart geniet deze vastgoedtopper nog van een aangename zonovergoten groene tuin in een landelijke omgeving op een totale oppervlakte van 492 m². Heerlijk vertoeven dus!

Extra: zij-uitweg met automatische poort met directe toegang tot een tweede praktische ruime garageruime/opbergruimte.

Laat je verleiden tot een bezoek voor dit pareltje op zaterdag 3 februari!

EPC 157,00 kWh/m² UC 1943874
(Ref. SD/24010/K )

We organiseren een eenmalig kijkmoment , kandidaat-kopers brengen voor de deadline een bod uit. De verkoper beslist of hij/zij het hoogste bod aanvaardt.
Als koper krijg je zo een eerlijke kans om jouw droomwoning aan te kopen en de prijs zal worden bepaald door vraag en aanbod.



Terug naar boven
Sluit menu Resida