U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Op te frissen woning gelegen op 'ons dorp' te Menen - 8930 Menen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Bent u op zoek naar een op te frissen ruime gezinswoning met mogelijkheid voor vier slaapkamers en ruime tuin (170m²) gelegen nabij alle faciliteiten op 'ons dorp'?

Via de inkomhal kom je terecht in de gezellige woonkamer met daarbij aansluitend de lichtrijke keuken door de voorziening van tal van raampartijen. De keuken is voorzien van gasfornuis en een dubbele lavabo. Door de aanwezigheid van een aanpalende kelder is hier de mogelijkheid om het nodige er op te bergen. Verder bevindt de badkamer zich op de gelijkvloerse verdieping en is uitgerust met een instapdouche, dubbele lavabo, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Via de keuken heb je meteen toegang tot de uitgestrekte tuin (170 m²) met daarbij een groot terras die ook voorzien is van een nuttige opbergruimte.

Op de eerste verdieping is de woning voorzien van 2 ruime slaapkamers met hierbij telkens de voorziening van handbediende rolluiken. Vervolgens via de trappenhal bereik je de twee verdieping waar er nog een mogelijkheid is tot 2 extra slaapkamers. Een ideale woning voor gezinnen met kinderen!

Tot slot bevinden zich tal van parkeerplaatsen langs de straatzijde vlakbij de woning!

Benieuwd naar deze woning? Contacteer ons snel!

REF: TM/21037/K

EPC: 607 kWh/(m²/jaar )
UC: 20200315-0002259361-RES-1


Terug naar boven
Sluit menu Resida