U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin - 8930 Menen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze toffe gezinswoning geniet een vlotte verbinding met snelwegen en belangrijke invalswegen. Voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, ...) zijn in de nabijheid terug te vinden. Bovendien kan je zalige wandelingen maken in het nabijgelegen Diefhondbos! Kortom, een ideale ligging.

De woning is als volgt ingedeeld: Inkomhal met toegang de lichtrijke en ruime woonkamer. Aansluitend bevindt zich de vernieuwde en volledig uitgeruste keuken. Er is voldoende ruimte aanwezig om een aparte eetruimte te voorzien. Via een aparte hal bereikt men de badkamer voorzien van bad, douche en dubbele lavabomeubel. Achteraan bevindt zich tevens een praktische wasberging. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig (rolluiken voorzien). Via een vaste trap begeeft u zich naar de zolderverdieping waar eveneens twee ruime slaapkamers terug te vinden zijn. Het dak werd volledig geïsoleerd.

Wie graag buiten vertoeft kan genieten in de zongerichte tuin. Belangrijke extra: er is achteraan het perceel een voetweg voorzien. Ideaal voor fietsen of groenafval, ... weg te doen zonder door het huis te moeten.

Belangrijke troeven:
* Ideale gezinswoning!
* 4 slaapkamers
* Voldoende parkeerplaats voorzien
* Voetweg achteraan het perceel

REF: TM/22085/KC
EPC: 405kWh/m²jaar
UC: 20210403-0002396801-RES-1Terug naar boven
Sluit menu Resida