Helaas, dit pand is verkocht

Moderne eigendom met loods van 73,50m2! Ideaal voor zelfstandige, handige Harry of de verzamelaar van wagens. - 8552 Moen

Omschrijving

Veelzijdige eigendom op 777m2 met loods op topligging te Moen! Gelegen in de dorpskern nabij winkels, openbaar vervoer en oprittencomplex E17. De woning werd recentelijk volledig gerenoveerd en beschikt over inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, ruime wasberging, bureau, lichtrijke woonkamer met haard, aanpalende uitzonderlijk geïnstalleerde leefkeuken, droge kelder, nachthal, 6 slaapkamers en een magnifieke badkamer. De zolder biedt de mogelijkheid voor extra slaapkamers of opslagruimte. Loods/garage van 73,50m2 bereikbaar via poort van 3m met vrije inrijhoogte van 2,60m. Groot terras met tuin en tuinhuis.

Kortom een woning met heel wat potentieel voor de kleine zelfstandige, de handige Harry of de verzamelaar van wagens. Maak snel uw afspraak. EPC 200kWh/m2 UC 912831. (Ref.CV/19050/K)

Pluspunten
Polyvalente loods van 73,50m2
Modern en tijdloos gerenoveerd
Grote tuin
Gunstige ligging
6 slaapkamers


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida