U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Stevige ruime woning in Moen mét uitweg - 8552 Moen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

VASTGOEDTOPPER! Op zoek naar een rustig gelegen woning met uitweg in Moen? Via deze unieke locatie heb je zodra ook alle voorzieningen dicht bij jou die op wandelafstand te bereiken zijn zoals bakkers, slagers, scholen, ...

Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke woonkamer die voorzien is van zowel een aparte ruime zithoek als een eetplaats die zich begeeft naar de grote tuin toe. Daarnaast is er een geïnstalleerde keuken met toestellen van het merktype "Bosch". Naast de keuken bevindt zich zowel de toegang tot de kelder, met een oppervlakte van maar liefst 8,25 m², als de toegang tot de ruime wasplaats/berging.

Op het eerste verdiep zijn 3 ruime slaapkamers voorzien, met een slaapkamer van maar liefst 12 m², en een extra kamer die gebruikt kan worden als "bureaukamer". Ook is er een praktische badkamer met combinatie douche/bad en wastafel.

Op het tweede verdiep bevindt zich dan de grote zolderruimte, met een totale oppervlakte van 49,18 m², waar zeker nog 2 kamers kunnen worden voorzien.

Verder is er via de tuin de mogelijkheid om aanpalende ruime garage/tuinhuis bij te kopen/huren die toegang geeft tot de praktische uitweg. De grote troef aan deze woning is de mooie tuin én garage voorzien met uitweg!

EPC: 405 kWh/(m² jaar)
REF: SD/21070/KTerug naar boven
Sluit menu Resida