U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

UITZONDERLIJKE VILLA MET MAGNIFIEKE LIGGING - 8552 Moen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Ben je op zoek naar een alleenstaande woning op een heerlijke, rustige locatie met een zuidelijke oriëntatie? Zodra je deze eigendom binnenwandelt merk je dat we over een robuuste woning spreken die steeds met liefde is verzorgd. Ook de aspecten lichtinval, sfeer en ruimte ontbreken hier niet!

Deze eigendom biedt jou: een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon die afgewerkt is met een recente gashaard. Een fantastische, ruime leefkeuken die volledige geïnstalleerd is met aansluitend was- en voorraadberging die zich begeeft naar de inpandige garage toe.

De bovenverdieping herbergt een 3-tal fantastische slaapkamers tot maar liefst 19 m2! Verder is er nog een aparte bergruimte voorzien op het eerste verdiep die praktisch benuttigt kan worden naar opbergruimte toe. Via de nachthal heb je dan ook de toegang tot de ruime zolderruimte.

De woning beschikt tevens over zowel een douchekamer (douchecel + wastafel) op het gelijkvloers als over een badkamer (ligbad + wastafel) op het eerste verdiep.

De grote tuin mag in dit verhaal tot slot zeker niet verwaarloosd worden! Via de veranda heb je betrekking tot de zonovergoten tuin waar het heerlijk vertoeven is..

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN!

EPC 339 kwh/m² jaar - UC: 20220414-0002584352-RES-1
Ref. CV/22046/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida