U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verzorgde woning met 3 slaapkamers én garage! - 8552 Moen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een verzorgde, rustig gelegen woning in een gezellige buurt te Moen? Met alle faciliteiten in de nabijheid op wandelafstand beschikt deze woning over een unieke ligging.

De woning beschikt over heel wat mooie ruimtes. Via de inkomhal kom je terecht in de lichtrijke, gezellige woonkamer die zorgt voor een gezellig wooncomfort met zicht op de aangename tuin. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven.

Aansluitend bevindt zich de praktische leefkeuken die geïnstalleerd is met toegang tot de praktische kruipkelderberging. Via de keuken heb je ook toegang tot de wasruimte/berging. Geen gebrek aan opbergruimte dus!

Verder beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers (15,84 m², 11,79 m², 10,23 m²). Op de eerste verdieping heb je tot slot een geïnstalleerde badkamer met vernieuwde inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zolderruimte van 27,67 m², die gebruikt wordt als extra opbergruimte. Aan ruimtes dus geen gebrek!

Tot slot spreekt de tuin voor zich. Met een vernieuwd aangelegd terras kan je hier heerlijk vertoeven. Via een zij-uitweg kan je ook makkelijk de tuin bereiken, wat een extra troef is aan deze woning.

Extra troef: garageruimte aanwezig achterliggend de woning die zowel te bereiken is via de tuin als de uitweg met eigen private oprit!

Interesse? Contacteer ons snel voor een bezoekmoment op zaterdag 24 september!

EPC: 453 kWh/m² jaar - UC: 20220517-0002605470-RES-1
(Ref.: SD/22101/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida