U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

KLOEKE WOONST IN RUSTIGE WIJK - 8552 Moen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Welkom bij deze fantastische woning, perfect voor gezinnen, met 4 slaapkamers en een ruime zuidgeoriënteerde tuin in een kindvriendelijke buurt.
De buurt biedt een veilige en rustige omgeving, met nabijgelegen parken, wandelroutes en scholen.

Daarnaast biedt deze woning ook mogelijkheden om je eigen stempel erop te drukken. De mogelijkheden zijn eindeloos om deze kloeke halfopen bebouwing volledig naar jouw smaak en behoeften aan te passen.

Indeling: ruime inkomhal met gastentoilet en berging, lichtrijke aangename leefruimte, aansluitend de ruime keukenruimte vanwaar we ook zicht hebben op de prachtige tuin met verzicht. Boven zijn er vier slaapkamers en een badkamer. Praktisch is ook de ruime zolderruimte in de woning. Verder is er nog een uitzonderlijke ruime aparte garageruimte met rechtstreekse toegang tot de woning. Een zee aan ruimtes dus!

Nood aan een gezellige buitenruimte? Deze woning is hierop perfect voorzien! Zo beschikt deze woning over een aangelegd terras en ruim grasveld op 677 m2 waar het héérlijk vertoeven is met zuidelijke oriëntatie! Het verzicht die je hebt vanuit de buitenruimte maakt het compleet.

Heeft u ook behoefte aan voldoende parkeerplaats? In deze vastgoedtopper hebben we een ruime inpandige garage met privé-oprit. Daarnaast is er nog heel wat parkeermogelijkheid in de straat.

Heeft deze woning uw hart veroverd? Vraag dan snel een bezoek aan en kom een kijkje nemen!

EPC: 697,00 kWh/(m² jaar) UC: 2980456
REF: SD/23116/KTerug naar boven
Sluit menu Resida