U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

TE RENOVEREN CHARMANTE WONING MET 3 SLAAPKAMERS - 8552 Moen

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op een zeer rustige ligging in een eenrichtingsstraat te Moen (Zwevegem) treft u deze gezellig gezinswoning aan. Op slechts een boogscheut van het centrum, alsook zijn alle commerciële centra binnen handbereik.

Het gelijkvloers omvat een sfeervolle open leefruimte met veel lichtinval doormiddel van het recente grote raampartij vooraan (PVC + HOOGRENDERENDE BEGLAZING) met aansluitend de keuken die voorzien is van alle courante toestellen. Achterliggende is er een aangename veranda met apart gastentoilet en geïnstalleerde badkamer.

De eerste verdieping omvat hal met 2 volwaardige slaapkamers (13,50 m² en 10,88 m²) en vaste traphal naar de zolderverdieping (volledig geïsoleerd!) die voorzien is van een ruime slaapkamer (21 m²) en extra opbergruimte. Aan ruimtes geen gebrek!

Als kers op de taart geniet deze vastgoedtopper nog van een aangename tuin. De tuin is zonovergoten en men kan er quasi de hele dag van genieten. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek vlakbij de woning in de straat!

Benieuwd naar deze woning? Vraag snel jouw bezoek aan.

(Eigenares maakt melding dat ze problemen heeft met de afvoerleiding naar riolering toe (verstopping door oa. toiletpapiergebruik) en dat deze leiding aan vervanging toe is.)

EPC: 349,00 kWh/m² - UC: 2944384
Ref.: SD/24105/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida