U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29660 Nueva Andalucia

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Schakelwoningen om u thuis in te voelen


Ideaal om permanent te wonen, ideaal als huurinvestering!

De schakelwoningen zijn ontworpen om een ??huis te creëren dat zowel modern als functioneel is. Elk detail in het ontwerp is zorgvuldig bestudeerd om comfort en exclusiviteit te bieden, met hoge normen en materialen van eerste kwaliteit.

Prachtige architecturale lijnen en een voortreffelijk ontwerp.

De huizen bieden tussen 131 m² tot 186 m² gebouwd en genieten van 3 slaapkamers, 2 badkamers plus een gastentoilet, evenals een tuin of tuin en een eigen terras. De verkoopprijs omvat ook een privégarage.

De specificatie van de kwaliteiten is zorgvuldig gedefinieerd en Marein Village zal onder meer genieten van grote porseleinvloeren (120 x 60), onafhankelijke airconditioningregeling in elke kamer, pre-installatie voor domotica en ingerichte keuken met Neff-apparatuur.

Marein Village biedt het beste van de mediterrane levensstijl op een perfecte locatie, op slechts 1,5 km afstand van Puerto Banus en zeer dicht bij allerlei diensten en faciliteiten.
De bouw van dit project start eind 2018-begin 2019 en de oplevering is voorzien voor eind 2020-begin 2021.

Pluspunten

- Kleinschalig beveiligd nieuwbouw project

- 3 slaapkamers

- Wandelafstand faciliteiten

- Open plan keuken en leefruimte

- Gemeenschappelijk zwembadIs dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida