U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Plaza de la Fuente 1 , 29660 Nueva Andalucia
Vraagprijs: € 990.000

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Innovatieve villaontwerpen tussen Marbella en Estepona

De Marein Collection biedt een keuze uit innovatieve villaontwerpen die elk op een individueel perceel op een aantal toplocaties tussen Marbella en Estepona liggen. Ieder project heeft hier zijn eigennaam zo hebben we de villa BEL-AIR, LINDA VISTA, ESTERELLA DEL MAR en ELVIRIA.

Prijs vanaf 990.000 euro

Een perfecte keuze voor mensen op zoek naar een tweede huis of het hele jaar door woonplaats. Elk perceel zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het dicht bij alle faciliteiten en services ligt.

De villa's zijn prachtig ontworpen en beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet, grote open woonruimtes die het beste van binnen- en buitenruimtes verbinden door het gebruik van grote ramen, natuursteen en materialen van topkwaliteit.

De toevoeging van een kelder en een solarium zijn optioneel, waardoor huiseigenaren een extra slaapkamer kunnen toevoegen en de kelder kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften.
Er is veel aandacht en detail besteed aan het ontwerp om een ??comfortabele villa te creëren met specificaties van goede kwaliteit die een uitstekende levensstijlkeuze bieden voor wie op zoek is naar een nieuwe woning door het combineren van strakke architecturale lijnen en ruime woonruimtes die zijn ontworpen voor zowel binnen als buiten wonen.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Plaza de la Fuente 1
Nueva Andalucia
Referentie:Marein Collection
Vraagprijs excl. kosten:€ 990.000
Type:Woning

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wens je meer informatie of wil je graag een pand bezoeken? Vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Terug naar boven
Sluit menu Resida