U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5 ruime vrijstaande villa's gelegen in het meest luxueuze gebied - 29660 Nueva Andalucia

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Dit complex bestaat uit 5 ruime vrijstaande villa's gelegen in het meest luxueuze en veelgevraagde gebied van Marbella, zoals is The Golden Mile. De villa's genieten van een prachtig uitzicht op zee, die zich uitstrekt van oost naar west langs de kustlijn van de Middellandse Zee, met uitzicht op drie golfbanen en slechts een paar minuten van sensationele Puerto Banus.

Bij het betreden van de villa, vindt u een ruime, lichte en brede sociale ruimte, met een woonkamer, een open plan keuken samen met de eetkamer en een slaapkamer met volledige toegang tot de ontspanningsruimte en de tuin. De woonkamer strekt zich uit naar de buitenkant via het terras en gaat verder door het overloopzwembad dat lijkt te zoenen de Middellandse Zee.
Deze villa heeft 3 niveaus om accommodatie en comfort te maximaliseren. De entree is toegankelijk via de begane grond. De eerste vloer is ontworpen als een privé en rustig gebied dat is de thuisbasis van 2 enorme slaapkamers en badkamers. Ten slotte bieden deze villa's een natuurlijk verlichte kelder, het perfecte uitgaansgebied om te genieten met vrienden en familie.

Elke slaapkamer is uitgerust met een eigen badkamer en heeft toegang tot een eigen terras met een fantastisch panoramisch uitzicht keer bekeken. Het gevoel van harmonie wordt versterkt door minimalistische raamkozijnen van vloer tot plafond. Geef je huis een persoonlijk tintje door de gewenste afwerking te kiezen uit een eindeloze lijst met materialen.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida