U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Halfopen woning met grote tuin en zonnepanelen! - 8710 Ooigem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en fantastische tuin nabij het centrum van Ooigem ( Wielsbeke)? De woning is gelegen in een doodlopende straat en is voorzien van voldoende parkeergelegenheden! Rechtstreekse toegang tot de tuin met veel privacy en rust via de zij-ingang!

De woning is voorzien van centrale verwarming, dubbele beglazing, volledig geïsoleerde zolderverdieping en 10 zonnepanelen!

Troeven:
+ EPC LABEL C
+ Drie ruime slaapkamers
+ Elektriciteit conform AREI tot 2044!
+ Veel parkeerplaats voor de woning
+ Droge kelder als extra opbergruimte

Indeling is als volgt:
Inkomhal, ruime woonkamer met aansluitend de eetplaats, volledig vernieuwde DOVY-keuken voorzien van alle toestellen en gelijkvloerse badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Tevens zijn er ook twee toiletten aanwezig en technische ruimte met aansluiting wasmachine en droogkast.

Op de bovenverdieping zijn er drie ruime, knap afgewerkte slaapkamers met alsook een geïsoleerde zolderverdieping die kan gebruikt worden als opbergruimte.

Aangenaam vertoeven kan achteraan de woning in de fraai aangelegde tuin die bereikbaar is via zij-ingang! De zij-ingang is tevens zeer praktisch als rechtstreekse toegang naar de tuin of extra bergruimte!

REF: TM/23146/KC

EPC: 269 kWh/m²jaar
UC:20230627-0002930265-RES-1



Terug naar boven
Sluit menu Resida