U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Landelijk gelegen villa te Ooigem! - 8710 Ooigem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze tijdloze villa is gelegen in Ooigem op wandel- en fietsafstand van het centrum op 940 m². Deze woning is echt een pareltje in zijn prijsklasse! Wij verwelkomen jou graag in deze villa.

TROEVEN: instapklaar, energiezuinig, ELEKTRICITEIT CONFORM, droge kelderberging en regenput van maar liefst 20.000 liter aanwezig!

Te beginnen met de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer met gezellige haard en woonkamer. Fantastisch geïnstalleerde leefkeuken die tiptop in orde staat met aansluitend praktische kelderberging. Op de gelijkvloerse verdieping is er ook een vernieuwde badkamer aanwezig en een polyvalente ruimte die kan gebruikt worden als bureau of slaapkamer.

De verdieping omvat een open nachthal. Een master bedroom met extra bureauruimte en verder omvat de verdieping nog 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, dubbele wastafel en ligbad. Er is ook een apart toilet aanwezig.

Ruime inpandige garage voor twee wagens aanwezig!

De aangelegde – zonovergoten - tuin maakt het héérlijk vertoeven mét aangelegd terras en prachtige groen tuin die volledig privacy is. Groot tuinhuis die kan gebruikt worden als stockageruimte en leuke lounge.

Aan de voorzijde van de woning is er een ruime privé-oprit geschikt voor meerdere auto's.

TROEVEN: instapklaar, energiezuinig, ELEKTRICITEIT CONFORM, droge kelderberging en regenput van maar liefst 20.000 liter aanwezig!

VASTGOEDTOPPER!

EPC 256,00 kWh/m² UC: 20231106-0003032500-RES-1
(Ref.TM/24104/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida