U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Afgewerkte woning met groot magazijn! - 8553 Otegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een afgewerkte woning met ruim magazijn (120m²)? Dan is deze vastgoedtopper zeker iets voor jou! Deze unieke eigendom is gelegen in het centrum van Otegem en nabij alle faciliteiten!

Het magazijn heeft een oppervlakte van maar liefst 120m² en kan u bereiken via een uitweg die uitgeeft op de achterliggende straat. Deze ruimte is zeker geschikt voor zelfstandigen of voor personen op zoek naar een grote opslagplaats met uitweg!
Een extra pluspunt zijn de 24 zonnepanelen op het dak van het magazijn.

INDELING: Via de inkomhal kunnen we de grote lichtrijke woonkamer bereiken. Aansluitend hebben we de volledig vernieuwde keuken die uitgerust is met stomer, microgolf, oven en vaatwas! Kookliefhebbers zullen zich hier meteen thuis voelen.
Tevens bevindt zich op de benedenverdieping ook de uitgerust badkamer met ligbad en massagedouche. Ook kan u bijkomend genieten van de infraroodsauna!

Via de openschuivende glaswand kan u de poolhouse met jacuzzi terugvinden. Deze geeft uit op de volledig omheinde tuin dewelke steeds bereikt kan worden langs de zijkant van de woning.

Op de bovenverdieping vinden we drie volwaardige slaapkamers en extra toilet terug. Op de zolderverdieping is er ook nog ruimte om twee extra slaapkamers te maken.

Kom deze woning zeker bezichtigen om de mogelijkheden te aanschouwen!

EPC: 118 Kwh/m²/jaar
UC: 0002271197-RES-1
Ref: YP/20077/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida