U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verzorgde woning met 3 slaapkamers én garage in Outrijve! - 8582 Outrijve

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

VASTGOEDTOPPER! Op zoek naar een ruime woning met zij-uitweg én garage nabij alle faciliteiten in het prachtige Outrijve?

Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke woonkamer die voorzien is van zowel een aparte ruime zithoek als een eetplaats. Aanpalend is er de ruime leefkeuken die volledig geïnstalleerd is met aansluitend de bureauruimte. Via de woonkamer heb je toegang tot de praktische en droge kelderberging, met een oppervlakte van maar liefst 13,43 m², als ook de toegang tot de aangename tuin waar het heerlijk vertoeven is!

Op het eerste verdiep zijn 3 ruime slaapkamers voorzien, met een slaapkamer van maar liefst 19,35 m². Ook is er een ruime badkamer voorzien met combinatie douche/bad, wastafel, toilet en wasmachinevoorziening. Tot slot bevindt zich er via de nachthal een extra polyvalente ruimte, van maar liefst 38,43 m², die ingericht kan worden tot een extra 4de slaapkamer. Alle ruimtes bevinden zich in ruwbouw die verder af te werken zijn.

Via een vaste trap heb je toegang tot de grote zolderruimte die geschikt is als extra opbergruimte

De tuin beschikt over een ruim terras en een verrassend ruim en diep grasveld waar je de hele dag van de zon kan genieten.

Een inpandige garage, die te bereiken is via de tuin/voorzijde van de woning, met aanpalend een extra opbergruimte die zich begeeft naar de tuin toe.

Extra troef: mogelijkheid tot een zij-uitweg naar vooraan toe die zich uitgeeft op de tuin.

Contacteer ons zo snel mogelijk en bezoek deze aangename woning!

EPC: 976,00 kWh/(m² jaar) UC: 20200605-0002277800-RES-1
REF: SD/22105/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida