U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Alleenstaande woning op 1109 m² met garage - 8582 Outrijve

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Fantastische grote woning op een rustige ligging in Outrijve (Avelgem), doch vlakbij alle nodige voorzieningen (bakker, slager, winkels,...). Deze kloeke villa werd prima onderhouden en biedt opvallend veel woon- en opbergruimte door zijn slimme indeling.

Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Geweldige woon- en leefruimte (30 m²!) die van veel licht genieten door de grote raampartijen. Geïnstalleerde leefkeuken met eetplek met toegang tot de praktische kelderberging.

Via de ruime leefkeuken kom je terecht in de charmante nachthal op het gelijkvloers, waar zich twee ruime slaapkamers bevinden (12 m² & 13 m²). Verder omvat de nachthal nog een badkamer die voorzien is van een wastafel en ligbad en achterliggend een praktische wasplaats.

Aangenaam vertoeven kan achteraan de woning in de lichtrijke veranda (30 m²!) met zicht op de zalige tuin zonder enige inkijk met een prachtig landelijk verzicht. De grootte van de tuin bedraagt 675 m²!

De garage biedt plaats voor een grote wagen - automatische sectionale poort.

Voor de woning treft er zich nog een langgerekte oprit voor 2 à 3 wagens op eigen terrein, met daarnaast nog heel wat extra parkeerruimte vlak bij de woning.

Tot slot is er de eerste verdieping en op heden bevindt er zich een derde slaapkamer van maar liefst 13,50 m² en ook een zolderruimte van maar liefst 85 m².

De woning is voorzien van centrale verwarming , hoogrenderende beglazing (PVC), en regenput!

BOEK SNEL JOUW AFSPRAAK!

EPC: 602 kWh/m² - UC: 2704995
Ref: SD/23011/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida