U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Top gerenoveerde woning met uitweg, garage en praktijkruimte - 8800 Roeselare

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

In een rustige woonwijk, op een boogscheut van het Sterrebos vinden we deze volledig gerenoveerde ene energiezuinige woning terug. Bij de renovatie werd er niets uit het oog verloren. Zo is de woning voorzien van airconditioning, alarmsysteem, elektrische rolluiken, zonnepanelen, ...

Indeling:

Gelijkvloers: Inkomhal, ruime woonkamer met veel lichtinval en inbouwkasten, aansluitende halfopen keuken voorzien van oven, dampkamp, vaatwasser en elektrische kookplaat, de voormalige garage die op heden werd ingericht als praktijkruimte en dewelke toegankelijk is via een aparte inkomdeur, apart toilet. Achteraan is tevens een extra garage voorzien dewelke bereikt kan worden langs de uitweg achteraan.

Verdiepingen: Twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien met inbouwkasten, vernieuwde badkamer uitgerust met douche, tussenhal dewelke eveneens dienst kan doen als bureauruimte of dressing. Op de zolderverdieping is eveneens een derde ruime slaapkamer terug te vinden en een tweede recente vernieuwde badkamer.

Ook aan bergruimte is er geen gebrek. Enerzijds beschikt men over een droge kelder, anderzijds geniet men van een extra zolder boven de praktijkruimte.

De tuin is voorzien van een aangenaam terras en werd onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Op zoek naar een instapklare en energiezuinige woning? Plan snel jouw bezoek in!

EPC: 199 kWh/m² - UC: 2455908

(Ref.: CV/21068/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida