U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare gezinswoning met drie slaapkamers en garage! - 8554 Sint-Denijs

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een instapklare woning met drie slaapkamers in hartje Sint-Denijs? Dan is deze woning zeker een bezoekje waard!

Via de inkomhal heb je meteen de toegang naar de gezellige woonkamer als naar de praktische kelderberging, van maar liefst 16,13 m²! De ruime leefruimte wordt verwarmd via een pellet kachel, die voldoende is om de volledige woning te verwarmen. Dit zorgt automatisch voor extra sfeer en gezelligheid.

Aansluitend heb je toegang tot de keuken die volledig ingericht kan worden naar eigen smaak! Verder bevindt zich de reeds vernieuwde badkamer met douche en wastafel. Ook heb je een voorkamertje waar er voorziening is voor een wasmachine + toilet.

Via de traphal kom je terecht op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime kamers, momenteel gebruikt als 2 slaapkamers + dressing. De woning beschikt ook over een grote zolder van 16,35 m², die reeds geïsoleerd is.

Tot slot is er via de achtertuin een grote garagebox waar de wagen in gestald kan worden. Met een aanpalende berging kan je er het nodige opbergen. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd, volledig afgesloten. De woning is gelegen dichtbij het openbaar vervoer en vlakbij de lokale faciliteiten.

EPC: 734 kWh/m² jaar - UC: 20210922-0002467472-RES-1

(Ref.: CV/21084/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida