U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Hele ruime woning met landelijk verzicht! - 8554 Sint-Denijs

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een rustig gelegen woning in een landelijke buurt te Sint-Denijs (Zwevegem) op een ruime perceel met praktische uitweg?

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Dak vernieuwd!
- Energiezuinige woning - gunstig EPC
- Regenput aanwezig
- Meer info... lees verder!!

Niet onbelangrijk: de woning is voorzien van centrale verwarming op gas met condenserende ketel, recent vernieuwde raamwerken (PVC en dubbel glas) en volledig geïsoleerd!

Deze woning beschikt over heel wat mooie ruimtes die volledig recent vernieuwd zijn. Via de inkomhal kom je terecht in de bureaukamer/speelkamer, praktische berging, aangename woonkamer met aansluitend de leefkeuken die volledig geïnstalleerd is. Achterliggend bevindt zich de vernieuwde badkamer met wastafel, ligbad en inloopdouche.

Heel wat natuurlijk lichtinval bereikt deze vernieuwde woning met aanbouw via de aangename lichtkoepel met zicht op de tuin.

Verder beschikt de woning over 5 ruime slaapkamers (7,85 m²; 11,55 m²; 15 m²; 17,80 m²; 12,68 m²). Als extra zijn er nog 2 praktische zolderruimtes en droge kelderberging. Aan ruimte geen gebrek!

De tuin spreekt voor zich. Met een vernieuwd aangelegd terras kan je hier heerlijk vertoeven van het landelijk verzicht. Via een zij-uitweg kan je ook makkelijk de tuin bereiken, wat een extra troef is aan deze woning.

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, energiezuinig en uitweg aanwezig!

Interesse? Contacteer ons snel voor een bezoek!

EPC: 138 kWh/m² jaar - UC: 20230225-0002821243-RES-1
(Ref.: JD/23012/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida