U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Gerenoveerde woning in een oase van rust - 8573 Tiegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze recent gerenoveerde woning werd tot in de puntjes zorgvuldig afgewerkt met duurzame materialen en een moderne look. Zo beschikt de woning over prachtige parketvloeren, nieuwe centrale verwarming en grote raampartijen voor een maximale lichtinval.

Indeling: inkomhal met gastentoilet, mooie woon- en eetkamer met zicht op de geïnstalleerde keuken. De keukenruimte biedt plaats voor een mooie ontbijttafel met zicht op terras via het grote schuifraam. Zeer handig is de droge kelder, alsook de zéér ruime berging die naast de keuken gelegen is. Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en badkamer met douche, toilet en lavabo). De geïsoleerde zolder is perfect geschikt voor berging of eventueel een volgende slaapkamer indien nodig.

Bij de woning hoort een garage achteraan het perceel, met nog twee staanplaatsen. De ruime tuin wordt nog door de huidige eigenaar aangelegd/gezaaid.

Geen zin in verbouwingswerken en wens je een instapklare woning aan te kopen in het landelijke Tiegem? Dan is dit vast iets voor jou!



Terug naar boven
Sluit menu Resida