Helaas, dit pand is verkocht

8570 Vichte

Ruime woning met tuin op centrale ligging

Deze kloeke woning is gelegen te Vichte en geniet van een supervlotte verbinding naar de E17. Bakkers, slagers en supermarkten zijn te voet bereikbaar, alsook scholen.

Indeling: Uitnodigende inkomhal met doorgang naar zowel de keuken als de leefruimte. Deze leefruimte geniet van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, net zoals de eetkamer. Zo is er ten allen tijde zicht op de zuidgerichte tuin. Ingerichte keuken met extra bergruimte met douchevoorziening en toilet. Extra bergmogelijkheden zijn voor handen in de grote, droge kelder. Ruime garage met voorzieningen voor wasmachine.

In 2017 werd de bovenverdieping van de woning uitgebreid waardoor er drie slaapkamers en een strijkkamer beschikbaar zijn. Tijdens deze verbouwingen werd een prachtige nieuwe badkamer ingericht met grote inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en toilet. Een vierde slaapkamer kan worden ingericht op zolder die toegankelijk is per vaste trap.

De rustig gelegen tuin geniet de gehele dag van het zonnetje door zijn perfect zuidelijke oriëntatie. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

PLUSPUNTEN

- Centrale verwarming op aardgas

- Goedgekeurde elektriciteit

- Nieuwe badkamer uit 2017U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida