U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

UITZONDERLIJKE WONING MET 1001 MOGELIJKHEDEN IN WAREGEM - 8790 Waregem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze indrukwekkende woning gelegen in Waregem is werkelijk een pareltje. De woning staat op een perceel van 673 m² en is een voormalige slagerij-woning met heel wat praktijkruimte. Geschikt voor diverse doeleinden dus! (aparte inkom en parkeermogelijkheden).

De woning beschikt over een ruime leefruimte waar het heerlijk vertoeven is door het vele lichtinval. Deze is surplus volledig afgewerkt.
Aansluitend bevindt zich de toegang tot de leefkeuken die bijzonder ruim is. Ook het aspect van natuurlijk lichtinval komt hier terug voor. Via de keuken heb je toegang tot zowel de aangename buitenruimte als de praktijkruimte aan de straatzijde.

Er bevinden zich 2 praktijkruimtes vooraan de woning met inclusief een koelcel van 8 m². Hier heb je ook toegang tot de eerste zolderruimte. De woning bezit ook omtrent een uitzonderlijke kelderberging van 34m².

De eerste verdieping omvat een nachthal, 4 volwaardige slaapkamers en een te renoveren badkamer. Via de nachthal heb je toegang tot de zolderruimte die momenteel gebruikt wordt als fitnessruimte.

Tot slot is er een nieuwe praktijkruimte mét uitweg voorzien achteraan de woning van maar liefst 91,77 m²! Via deze ruimte heb je toegang tot de privéwoning. Tussenin is er een wasplaats voorzien met een vernieuwde douchekamer.

Aan parkeermogelijkheden geen gebrek bij deze unieke woning. Zowel naast de woning en als bij de praktijkruimte achteraan het perceel zijn er parkkeerplaatsen voorzien.

VASTGOEDTOPPER! PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN

EPC 312kWh/m² UC20220526-0002611771-RES-1
(Ref.SD/22065/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida