U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige instapklare woning - 8560 Wevelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op een boogscheut van centrum Wevelgem, doch rustig gelegen treffen we deze uitermate goed onderhouden woning aan. De woning is instapklaar en vormt de ideale thuis voor een gezin.

De inkomhal geeft uit op de ruime en verzorgde woonkamer. Het zicht op de tuin en de haard zorgen voor een erg aangename sfeer in de woning. De aansluitende keuken beschikt over alle courante toestellen en is steeds zeer goed onderhouden geweest. Net achter de keuken situeert zich de eerste badkamer voorzien van douche en lavabomeubel.

Op de eerste verdieping beschikt men over 4 slaapkamers (1 grote kamer met dressing, 2 kinderkamers en 1 kamer geschikt als bureauruimte). Er zijn overal rolluiken en horren aanwezig. De vaste trap brengt ons naar de zolderverdieping waar tot 2 extra slaapkamers voorzien kunnen worden.

Achteraan de woning bevindt zich de onderhoudsvriendelijke en gezellige tuin. Van hieruit verkrijgt men toegang tot de praktische wasberging en een tweede badkamer voorzien van ligbad. Er is tevens een sauna voorzien. Wie niet graag door het huis loopt met tuinafval,... is hier aan het goede adres. Via de garage kan men zich begeven naar de straatkant.

De woning beschikt tevens over zonnepanelen. Dankzij de groenstroomcertificaten beschikt u over een bijkomend voordeel.

Op zoek naar een instapklare, ruime woning? Dan moet je deze woning gezien hebben!

EPC: 346 kWh/m² - UC: 1788882



Terug naar boven
Sluit menu Resida