U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Op en top instapklare woning met grote tuin - 8550 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze toffe, instapklare woning is gelegen op een centrale ligging te Zwevegem: vlakbij scholen, winkels en op een goede verbinding van autostrades.

Indeling:
Inkomhal met doorgang naar de open woon- en eetkamer. De eetkamer beschikt over een recente, moderne gascassette en een kijk op de halfopen keuken. Deze keuken is volledig geïnstalleerd en geniet van veel lichtinval door de koepels in het platte dak. Het gelijkvloers biedt tevens een aparte ingerichte wasplaats, een mooi onderhouden badkamer met ligbad en douche, alsook apart toilet. Zéér ruime kelder. Op de verdieping bevinden zich momenteel twee slaapkamers - één van de slaapkamers kan indien gewenst opgesplitst worden zonder ingrijpende verbouwingswerken. De zolderverdieping is bereikbaar per vaste trap en is ideaal als slaapkamer of hobbykamer.

De verrassend grote tuin is bereikbaar via het schuifraam in de keuken ofwel vanuit de garageruimte. Deze garageruimte omvat de hele diepte van de woning en is superhandig als uitweg voor fietsen, tuinafval,...

- overal dubbele beglazing met rolluiken

- conforme elektrische installatie

- zéér recent vernieuwde boiler



ref: CV/19019/K
EPC: 311 kWh/m² - UC: 1164994



Terug naar boven
Sluit menu Resida