U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime woning met praktijkmogelijkheden te Otegem - 8553 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze ruime woning bevindt zich pal in het centrum van Otegem bij de kerk. Dit is dan ook een unieke kans met heel wat mogelijkheden! Zo beschikt deze woning over heel wat praktijkmogelijkheden die jouw wensen kan vervullen.

Dit pand beschikt over 2 ruime inkomhallen, zowel in de privéwoning als in het praktijkgedeelte.

Te beginnen met de afgewerkte woning. Deze is ingedeeld als volgt: via de inkomhal, met gastentoilet, kom je terecht in de heerlijke woonkamer die voorzien is van een sierlijke, ingebouwde gashaard. Verder kan je via de inkomhal doorlopen naar de open keuken die volledig en praktisch is ingericht:
- Amerikaanse keuken
- Vaatwas
- 4 pits inductie kookplaat
- Microgolfoven + oven
- ...

In de keuken geniet je ten volle van deze ruimte door middel van de vele raampartijen die een aangenaam wooncomfort creëren.

Naast de keuken bevindt zich aansluitend een berging, die praktisch kan zijn waar je het nodige kan opbergen, en een ruime wasruimte van maar liefst 9 m². Niet te vergeten! Vlakbij de keuken is er de mogelijkheid om het aangenaam binnenterras te betreden waar je ten volle kunt genieten van de buitenlucht.

Verder kom je terecht op de eerste verdieping via de naastliggende trappenhal. Deze verdieping beschikt over een volledig gerenoveerde badkamer die beschikt over 2 wastafels, een toilet, ligbad en tot slot een grote instapdouche. Ook bevinden zich 2 ruime slaapkamers van 14,20 m² en 16,91 m² en een extra kamer die nuttig kan zijn als opbergkamer of sportkamer.

Via enkele trappen kom je terecht op de tweede verdieping die beschikt over een masterbedroom van maar liefst 33 m²! Via deze kamer is er ook de mogelijkheid om de handige kruipzolder te bereiken waar je de mogelijkheid hebt tot wat extra opbergruimte.

Verder beschikt deze woning over een praktijkruimte van maar liefst 71,62 m², WC inclusief + met een aparte inkomhal. Dit gedeelte is dan ook ideaal voor een vrij beroep aan huis met heel wat mogelijkheden. Zo beschikt dit gedeelte over een open ruimte maar daarbij een 3-tal aparte, ruime kamers. Ook bevindt zich achteraan deze ruimte een bureel met WC. Naast de inkomhal van het praktijkgedeelte is er nog een extra berging van 6 m².

Tot slot is er de mogelijkheid tot het huren van 2 garageboxen, die telkens een oppervlakte hebben van 16,30 m² aan €45/maand, die vlakbij het pand gelegen zijn. Ook zijn er tal van gratis parkeerplaatsen vlakbij de deur!

Extra troef: woning is voorzien van 21 zonnepanelen.

Interesse? Contacteer ons snel via: 056 98 05 55 of info@resida.be

EPC 188kWh/(m² jaar) UC 20200923-0002318703-RES-1

(Ref.ID/21040/K)





Terug naar boven
Sluit menu Resida