U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

PERFECT ONDERHOUDEN CHARMANTE WONING - 8550 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

TOPPER !!! Deze schitterende halfopen bebouwing bevindt zich in het prachtige Sint-Denijs (Zwevegem).

Deze woning biedt heel wat troeven. Eerst en vooral hebben we een inkomhal die toegang heeft tot de ruime en lichtrijke, volledig vernieuwde woonkamer die voorzien is van een open haard. Via de inkomhal heb je ook toegang tot de eerste kamer die ingericht kan worden als bureaukamer/speelkamer.

Aansluitend bevindt zich de gezellige woonkeuken die volledig is uitgerust met toestellen. Op het gelijkvloers bevinden zich grote raampartijen die zorgen voor een aangenaam leefcomfort in de woning. Via de keuken heb je toegang tot de praktische berging/wasplaats en de ruime garage.

Op het eerste verdiep voorziet deze woning 3 volwaardige slaapkamers! In elke kamer is er voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed + kast. Op het eerste verdiep hebben we ook de badkamer voorzien van een wastafel, toilet en een combinatie douche-ligbad. Verder is er nog een ruime zolder waarin je veel kan opbergen.

Nood aan een gezellige buitenruimte? Deze woning is hierop perfect voorzien! Zo beschikt deze woning over een aangenaam terras met graperk waar het héérlijk vertoeven is.

Heeft u ook behoefte aan voldoende parkeerplaats? In deze vastgoedtopper hebben we een ruime inpandige garage met privé-oprit. Daarnaast is er nog heel wat parkeermogelijkheid in de straat.

Heeft deze woning uw hart veroverd? Vraag dan snel een bezoek aan en kom een kijkje nemen!

Ref: SD/22029/K
EPC: 20220310-0002561235-RES-1 EPC 369 kWh/m²



Terug naar boven
Sluit menu Resida