U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Jonge energiezuinige halfopen woning met uitweg op een toplocatie - 8550 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze onderhoudsvriendelijke jonge halfopen woning bevindt zich in een rustige buurt op een boogscheut van centrum. Openbaar vervoer, winkels en andere voorzieningen zijn in de nabijheid. De verbazend ruime jonge woning werd gebouwd in 2016 en voldoet aan alle normen. De energiezuinigheid en uitweg achteraan zijn slechts enkele van de vele troeven!

Indeling: Inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, lichtrijke en verbazend ruime woonkamer met zicht op de zongerichte tuin, halfopen ingerichte keuken die voorzien is van alle nodige toestellen, aansluitend (was)berging. Op de bovenverdieping treffen we een nachthal aan, 2 grote slaapkamers (mogelijkheid 3). De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbel wastafelmeubel. Bovendien is er een 2e afzonderlijk toilet en een extra berging.

Wie graag buiten vertoeft, kan genieten in de onderhoudsvriendelijke zonnige tuin met aangelegd terras. Achteraan de tuin is een handige (fiets)uitweg. De wagen parkeren kan gemakkelijk in de private carport voorzien van een afgesloten ruimte voor bv. fietsen, grasmachine, ...

EXTRA TROEVEN:
- Regenwaterput van 7.500 l
- Energiezuinig! De eigenaar betaalt slechts € 40,00/maand voor gas en elektriciteit
- Recente kwalitatieve materialen
- Elektriciteit conform
- Uitweg voor fietsen

REF : TM/22045/KC

EPC : 114 kWh/m²jaar
UC: 20220412-0002582448-RES-1



Terug naar boven
Sluit menu Resida