U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Statige hoekwoning gelegen in Heestert mét uitweg - 8551 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een ruime woning met tuin met perfecte oriëntatie in het prachtige Heestert? Met alle faciliteiten in de nabijheid beschikt deze woning over een unieke ligging.

In deze af te werken topper is er ook mogelijkheid tot handel drijven!

Via de inkomhal kom je terecht in de lichtrijke, handelsruimte van 26 m2 geschikt voor alle beroepsdoeleinden. Deze wordt momenteel gebruikt als grote berging.

Praktische keuken die basis geïnstalleerd is. Aansluitend bevindt zich een bijkeuken met veel mogelijkheden. Via de keuken heb je toegang tot de ruime leefkamer met zicht op de fraai aangelegde tuin. Door de aanwezigheid van de vele raampartijen is het hier dan ook heerlijk vertoeven door het natuurlijk lichtinval.

Op de eerste verdieping treffen we een grote nachthal aan, 3 grote kamers en op te knappen badkamer. De badkamer beschikt zowel over een douchecel als ligbad met wastafel en toilet. Je treft er ook een wasberging/technische ruimte aan waar momenteel ook een sauna aanwezig is.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zolderruimte van 75 m² die te bereiken is via een vaste trap. Aan ruimte dus geen gebrek!

Tot slot spreekt de tuin voor zich. Met een optimale ligging naar het zuiden toe kan je hier heerlijk vertoeven. Via een zijuitgang kan je ook makkelijk de tuin bereiken, wat een extra troef is aan deze woning.

Extra troef: gunstige energiescore (EPC) - energiebesparende woning!

Extra pluspunt: mogelijkheid tot huur van aanpalende garagebox.

Interesse? Contacteer ons snel voor een afspraak.

EPC: 314 kWh/m² jaar - UC: 20220517-0002589342-RES-2
(Ref.: CV/23063/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida