U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

PERFECT ONDERHOUDEN CHARMANTE WONING - 8552 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze alleenstaande woning wordt gekenmerkt door zijn praktische gelijkvloerse indeling op een perceel van 753 m² die geschikt is voor een breed publiek gelegen op een rustige locatie. Absoluut geen-alledaagse eigendom dankzij de creatieve indeling.

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Zeer lichtrijke leefruimtes
- 3 slaapkamers
- Dubbele garageruimte via ruime oprit
- Meer info... lees verder!!

Indeling: Inkomhal met gastentoilet, directe toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer met bureauruimte, aparte leefkeuken met praktische berging/wasplaats. Van hieruit heb je rechtstreekse toegang tot volwaardige slaapkamers (13,80 m²; 10,75 m²; 6,65 m²) met geïnstalleerde badkamer. Alles is te bereiken via de nachthal.

Nood aan een gezellige buitenruimte? Deze woning is hierop perfect voorzien! Zo beschikt deze woning over een zuidoost georiënteerde tuin. De aangename tuin biedt bewoners de kans om volop te genieten van de zon.

Heeft u ook behoefte aan voldoende parkeerplaats? In deze vastgoedtopper hebben we een dubbele ruime garage met lang uitgestrekte privé-oprit. Daarnaast is er nog heel wat parkeermogelijkheid in de straat.

Heeft deze woning uw hart veroverd? Vraag dan snel een bezoek aan en kom een kijkje nemen!

EPC 558,00 kWh/m² UC 2889469
(Ref.SD/23152/K)

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida