U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

UITZONDERLIJKE VILLA OP TOPLOCATIE - 8550 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze tijdloze villa gelegen in Zwevegem op wandel- en fietsafstand van het centrum op 1.026 m². Deze woning is echt een pareltje in zijn prijsklasse! Wij verwelkomen jou graag in deze villa.

Te beginnen met de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon met gezellige haard en centrale verwarming op aardgas (recent vernieuwde condensatieketel). Fantastisch recent geïnstalleerde leefkeuken die tiptop in orde staat met aansluitend was- en voorraadberging die directe toegang geeft tot de prachtige tuin.

De verdieping omvat een open nachthal. Een master bedroom voorzien van inmaakasten van maar liefst 20 m2! Verder omvat de verdieping nog 3 volwaardige slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en toilet. Zolderluik is voorzien naar de zolder die volledig geïsoleerd is. Aan opbergruimte geen gebrek!

Groot bureel met alle voorzieningen aan de voorzijde van de woning die te bereiken is via de inkomhal. Ideaal voor jouw beroepsactiviteit.

De aangelegde – zonovergoten - tuin maakt het héérlijk vertoeven mét aangelegd terras en prachtige groen tuin die volledig privacy is.

Naast de woning is er een ruime privé-oprit geschikt voor meerdere auto's. Daarnaast is er nog achteraan het perceel een dubbele losstaande garagebox van maar liefst 42 m² op eigen terrein, afgesloten met automatische sectionale poort die te bereiken is via de privé-oprit op eigen domein.

TROEVEN: instapklaar, energiezuinig, droge kelderberging, grasrobot en regenput van maar liefst 15.000 liter aanwezig!

VASTGOEDTOPPER!

EPC 293,00 kWh/m² UC3264383
(Ref.SD/24084/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida